معرفی رستوران فرد بلوار

3150 سال پیش در چنین روزی, شخصی از خاندان بلواریان و از نوادگان زردتشت, به نام آل فرد بلوار, به طهران سفر کرد. پس از مدت کوتاهی, با هاشم بن ابوطالب بن ابی طالب بن جارموش بولوار سقفی, ملقب به هاشمبول, یکی از مشاهیر زمان خود آشنا شد. در اولین ملاقات با وی, هاشمبول احوال او را جویا شد و پرسید چه کار میکنی؟ آل فرد نیز پاسخ داد دنبال کار میگردم, چکار میکنم؟ لذا هاشمبول, آل فرد را در اغذیه بلوار به شغل تی کشی گماشت. هاشمبول مردی جوانمرد و بااخلاق بود و این اخلاق نیک را از مرحوم تختی به ارث برده بود. گویند پس از مرگ هاشمبول نام وی را بر معبری در طهران نهادند. آل فرد پس از دویست سال کار و تلاش شدید و طاقت فرسا نزد صاحبکار خود, عبد الکریم بن سیف الدین بلوار جولاخی, سرانجام تصمیم گرفت رستورانی تاسیس کند که آوازه آن در جهان بپیچد. و بدین ترتیب آل فرد بلوار, در سال 783 قبل از میلاد, رستوران بلوار را بنیانگذاری نمود.
اکنون پس از گذشت هزاران سال, کماکان این رستوران به فعالیت خود در زمینه تهیه بیش از 220 نوع ساندویچ مختلف اعم از همبرگر ممتاز با قیمت 600 تومان, ساندویچ کتلت با قیمت 500 تومان, ساندویچ ماکارونی, کوکو سبزی و غیره, ادامه می دهد.

نمونه هایی از فاکتور فرد بلوار - دست خط نقی الله فرزند آل فرد بلوار - که متعلق به سال 17 قبل از میلاد بوده و در یک کاوش باستان شناسی در کرانه باختری رود اردن کشف شده است

4 comments:

  1. :)) khodaiesh delam lak zade baraye in aghzie foroshi ha , ghazahashon vaghean khoshmazzast :D

    ReplyDelete
  2. ای وووووووووووو من فکر میکردم اون موقع ها فاکتور ها رو روی دیواره غارها مینوشتن و بعد میکندن و میفرستادن برای مشتری! اهرام مصر هم حاصل انباشتگی این فاکتورهاست!!! بد جوری دلم هوس ساندویچ اشکنه کرده
    ..

    ReplyDelete
  3. ال فرد چیچک از نوابغگان هنر و بازیگری وقتی در این مکان نون اضافه با گوجه میل نمود، پی به استعداد شگرف خود برد و رو به هنر کرد. از این رو بزرگان زیادی در این مکان غذا میل نمودند

    ReplyDelete
  4. ال فرد چیچک از نوابغگان هنر و بازیگری وقتی در این مکان نون اضافه با گوجه میل نمود، پی به استعداد شگرف خود برد و رو به هنر کرد. از این رو بزرگان زیادی در این مکان غذا میل نمودند

    ReplyDelete